Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Food and Society in Classical Antiquity

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food and Society in Classical Antiquity Peter Garnsey
Libristo kód: 02038798
Nakladatelství Cambridge University Press, dubna 1999
This is the first study of food in classical antiquity that treats it as both a biological and a cul... Celý popis
? points 279 b
2 791
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Excalibur Chroniken - Pendragon Jean-Luc Istin / Pevná
common.buy 365
Bedrohte Paradiese Johannes Höflich / Pevná
common.buy 379
Merkwurdiges Beispiel Einer Weiblichen Rache Friedrich von Schiller / Brožovaná
common.buy 516
Legenden der Berufung Patricia Oster / Pevná
common.buy 1 021
Bilanzanalyse Und Bilanzkritik Rudolf Lägel / Brožovaná
common.buy 1 830
Magische Quellen Heiliges Wasser Kurt Derungs / Brožovaná
common.buy 671
Phasen der Akkulturation von Expatriates Martin Amstler / Brožovaná
common.buy 2 208
Ratten in Heinsberg Mordbrand Marlene Geselle / Brožovaná
common.buy 554
Only the Maker's Name Ray Blyth / Pevná
common.buy 1 092
Solarfoerderung durch Einspeisevergutung Kai Klischan / Brožovaná
common.buy 1 376
Reports on Astronomy Edith Muller / Pevná
common.buy 5 094
Particles and Fields Gordon W. Semenoff / Pevná
common.buy 5 094
Classic Etudes mit Referenz CD Mary Karen Clardy / Noty
common.buy 785

This is the first study of food in classical antiquity that treats it as both a biological and a cultural phenomenon. The variables of food quantity, quality and availability, and the impact of disease, are evaluated and a judgement reached which inclines to pessimism. Food is also a symbol, evoking other basic human needs and desires, especially sex, and performing social and cultural roles which can be either integrative or divisive. The book explores food taboos in Greek, Roman, and Jewish society, and food-allocation within the family, as well as more familiar cultural and economic polarities which are highlighted by food and eating. The author draws on a wide range of evidence new and old, from written sources to human skeletal remains, and uses both comparative historical evidence from early modern and contemporary developing societies and the anthropological literature, to create a case-study of food in antiquity.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet