Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Food Culture and Identity in the Neolithic and Early Bronze Age

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Culture and Identity in the Neolithic and Early Bronze Age Michael Parker Pearson
Libristo kód: 12461548
Nakladatelství BAR Publishing, prosince 2003
In the last twenty years historians and social scientists have seen a veritable explosion of researc... Celý popis
? points 179 b
1 785
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bioinformatics and Computational Biology Hamid R. Arabnia / Brožovaná
common.buy 1 979
Thomas Merton, Un Trappiste Face A L'Orient Gilles Farcet / Brožovaná
common.buy 491
Kant im Neukantianismus Marion Heinz / Brožovaná
common.buy 723
Lexikon der deutschsprachigen Krimi-Autoren Reinhard Jahn / Brožovaná
common.buy 1 017
Marche Heroique: Score & Parts Kevin Kaisershot / Brožovaná
common.buy 266

In the last twenty years historians and social scientists have seen a veritable explosion of research into food and its consumption and social context. And yet archaeology has been slow to catch on. This is all the more surprising since the 'bread and butter' of archaeology are the residues of food preparation and consumption - animal bones, pottery and other containers, cooking places and other technologies of preparation, plant remains (micro and macro), landscapes and settlements, grave goods, etc.,etc. This volume of papers arises out of a conference held in Sheffield in 1999, organised jointly by The Prehistoric Society and the Sheffield University Archaeology Society, on 'Food, Identity and Culture in the Neolithic and Early Bronze Age'. The aim was to bring together the different archaeological interests - from archaeological science and humanities perspectives - in food as cultural artefact/ecofact, to examine the potential of the new and developing scientific techniques for reconstructing prehistoric food habits, and to foster an integrated approach to the archaeology of food regardless of different researchers' specialisms.

Informace o knize

Plný název Food Culture and Identity in the Neolithic and Early Bronze Age
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2003
Počet stran 148
EAN 9781841714950
ISBN 184171495X
Libristo kód 12461548
Nakladatelství BAR Publishing
Váha 502
Rozměry 296 x 211 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet