Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Food Engineering Laboratory Manual

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Engineering Laboratory Manual Gustavo V. Barbosa-Canovas
Libristo kód: 04815012
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, května 1997
A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food eng... Celý popis
? points 336 b
3 362
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


A laboratory manual to facilitate the understanding of the most relevant unit operations in food engineering. It also includes eleven chapters that cover unit operations centered on food applications: dehydration, thermal processing, friction losses in pipes, freezing, extrusion, evaporation, and physical separations.

Informace o knize

Plný název Food Engineering Laboratory Manual
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1997
Počet stran 156
EAN 9781566765411
ISBN 1566765412
Libristo kód 04815012
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 450
Rozměry 152 x 229 x 12
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet