Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition S. J. Forsythe
Libristo kód: 42163884
Nakladatelství Aspen Publishers, prosince 1995
The first and second editions of Food Microbiology and Hygiene are established reference texts for t... Celý popis
? points 279 b
2 785
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Haccp: A Practical Approach S. E. Mortimore / Pevná
common.buy 2 785

The first and second editions of Food Microbiology and Hygiene are established reference texts for the food industry, giving practical information on food microbiology, hygiene, quality assurance and factory design. This third edition has been revised and

Informace o knize

Plný název Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1995
Počet stran 449
EAN 9780751404500
ISBN 0751404500
Libristo kód 42163884
Nakladatelství Aspen Publishers
Váha 824
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet