Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Process Engineering and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Process Engineering and Technology Zeki Berk
Libristo kód: 18621042
Nakladatelství Elsevier Books, února 2018
Food Process Engineering and Technology, Third Edition combines scientific depth with practical usef... Celý popis
? points 513 b
5 133
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


ArchiTek Dominique Ehrhard / Pevná
common.buy 732
Maintenance Fundamentals R.Keith Mobley / Pevná
common.buy 3 603
Připravujeme
BIM-Kompendium. Kerstin Hausknecht / Pevná
common.buy 1 308
Engineering Challenges: Building Bridges Samantha Bell / Brožovaná
common.buy 293
Novel Food Processing Technologies Barbosa-Canovas V. Barbosa-Canovas / Pevná
common.buy 8 356

Food Process Engineering and Technology, Third Edition combines scientific depth with practical usefulness, creating a tool for graduate students and practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes and process control and plant hygiene topics. This fully updated edition provides recent research and developments in the area, features sections on elements of food plant design, an introductory section on the elements of classical fluid mechanics, a section on non-thermal processes, and recent technologies, such as freeze concentration, osmotic dehydration, and active packaging that are discussed in detail. Provides a strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety Considers cost and environmental factors Presents a fully updated, adequate review of recent research and developments in the area Includes a new, full chapter on elements of food plant design Covers recent technologies, such as freeze concentration, osmotic dehydration, and active packaging that are discussed in detail

Informace o knize

Plný název Food Process Engineering and Technology
Autor Zeki Berk
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 742
EAN 9780128120187
ISBN 0128120185
Libristo kód 18621042
Nakladatelství Elsevier Books
Váha 1654
Rozměry 241 x 199 x 42
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet