Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Food Processing - Principles and Applications 2e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Processing - Principles and Applications 2e Stephanie Clark
Libristo kód: 02722002
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, května 2014
Food Processing: Principles and Applications second edition is the fully revised new edition of this... Celý popis
? points 630 b
6 304
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Deep Nutrition Catherine Shanahan / Brožovaná
common.buy 463
Easter Sticker Book Stella Baggott / Brožovaná
common.buy 196
Industrial Image Processing Christian Demant / Brožovaná
common.buy 1 681
Intrinsic Value Noah M. Lemos / Brožovaná
common.buy 1 317
Old English Patent Medicines in America George B. Griffenhagen / Pevná
common.buy 987
Připravujeme
Night Rainbow Claire King / Brožovaná
common.buy 312
Persistence of Nationalism Angharad Closs Stephens / Brožovaná
common.buy 1 520
Baby Bright Samantha Meredith / Leporelo
common.buy 176

Food Processing: Principles and Applications second edition is the fully revised new edition of this best-selling food technology title.Advances in food processing continue to take place as food scientists and food engineers adapt to the challenges imposed by emerging pathogens, environmental concerns, shelf life, quality and safety, as§well as the dietary needs and demands of humans. In addition to covering food processing principles that have long been essential to food quality and safety, this edition of Food Processing: Principles and Applications, unlike the former edition, covers microbial/enzyme inactivation kinetics, alternative food processing technologies§as well as environmental and sustainability issues currently facing the food processing industry.§The book is divided into two sections, the first focusing on principles of food processing and handling, and§the second on processing technologies and applications. As a hands-on guide to the essential processing principles and their applications, covering the theoretical and applied aspects of food processing in one accessible volume, this book is a valuable tool for food industry professionals across all manufacturing sectors, and serves as a relevant primary or supplemental text for students of food science.

Informace o knize

Plný název Food Processing - Principles and Applications 2e
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 592
EAN 9780470671146
ISBN 0470671149
Libristo kód 02722002
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1290
Rozměry 256 x 198 x 37
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet