Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Food Protein Sources

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food Protein Sources N. W. Pirie
Libristo kód: 02051356
Nakladatelství Cambridge University Press, ledna 2012
This book was first published in 1975. Food protein can be produced in many different ways. Some sou... Celý popis
? points 126 b
1 259
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Zarathustra Rudolf Steiner / Brožovaná
common.buy 92
Canonical Perturbation Theories Sylvio Ferraz-Mello / Brožovaná
common.buy 5 094
Interkulturelle Öffnung von Schulen Ramona Kusche / Brožovaná
common.buy 1 432
Die Getränke-Werkstatt Lindy Wildsmith / Pevná
common.buy 456
Theory of Mathematical Structures Jirí Adámek / Pevná
common.buy 3 313
Neoconservative Threat to World Order Paul Craig Roberts / Brožovaná
common.buy 707
Einkommensverteilung in West- und Ostdeutschland Daniel Auner / Brožovaná
common.buy 1 254
Es gibt nichts zu tun hich Nhat Hanh / Pevná
common.buy 595
Dreampions Verena Tuppy (Hrsg. ) / Pevná
common.buy 1 018
Approaches to Natural Language Jaakko Hintikka / Brožovaná
common.buy 3 313
Antidiskriminierungspadagogik Rebecca Pates / Brožovaná
common.buy 2 571

This book was first published in 1975. Food protein can be produced in many different ways. Some sources, e.g. products from domestic animals, are so well known that they need only brief mention in a book such as this. Others necessitate the use of sophisticated technology; their merits and potentialities are discussed at sufficient length to allow their world role to be assessed and to illustrate the directions in which research is needed. Special attention is given to sources from which food protein could be made by simple techniques in regions where protein deficiency is acute. The methods discussed include mechanical extraction, biological modification, and biological conversion. The final section discusses quality control and the acceptability of novel foods.

Informace o knize

Plný název Food Protein Sources
Autor N. W. Pirie
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 284
EAN 9781107403826
ISBN 1107403820
Libristo kód 02051356
Nakladatelství Cambridge University Press
Váha 394
Rozměry 230 x 152 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet