Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Food, Sacrifice, and Sagehood in Early China

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Food, Sacrifice, and Sagehood in Early China Roel Sterckx
Libristo kód: 09513592
Nakladatelství Cambridge University Press, prosince 2015
In ancient China, the preparation of food and the offering up of food as a religious sacrifice were... Celý popis
? points 100 b
996
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Sourdough Sarah Owens / Pevná
common.buy 732
TOP
Everything Brazilian Portuguese Phrase Book Fernanda Ferreira / Brožovaná
common.buy 249
Die Möglichkeit des Andersseins Paul Watzlawick / Pevná
common.buy 628
Texas Turtles & Crocodilians Troy D. Hibbitts / Brožovaná
common.buy 734
55 Kochideen die jeden begeistern Arthur Dutt / Brožovaná
common.buy 724
genetische Wissen und die Zukunft des Menschen Rimas Cuplinskas / Pevná
common.buy 3 112
Anhang VI nach 452 Johann Georg Helm / Pevná
common.buy 10 751
Music of Frank Bridge Fabian Huss / Pevná
common.buy 3 576
Die Bundesrepublik Deutschland - ein Erfolgsprojekt Ulfried Weißer / Brožovaná
common.buy 1 057
Apache Gold and Yaqui Silver J. Frank Dobie / Pevná
common.buy 1 319
Hugo Meets Freddie Mary Webre / Brožovaná
common.buy 504
Pistons and engine testing Mahle GmbH / Pevná
common.buy 3 060
Home Visitation Programs Lori Roggman / Pevná
common.buy 3 313
Bulletin [1908-23] Boston Public Library / Pevná
common.buy 1 341

In ancient China, the preparation of food and the offering up of food as a religious sacrifice were intimately connected with models of sagehood and ideas of self-cultivation and morality. Drawing on received and newly excavated written sources, Roel Sterckx's book explores how this vibrant culture influenced the ways in which the early Chinese explained the workings of the human senses, and the role of sensory experience in communicating with the spirit world. The book, which begins with a survey of dietary culture from the Zhou to the Han, offers intriguing insights into the ritual preparation of food - some butchers and cooks were highly regarded and would rise to positions of influence as a result of their culinary skills - and the sacrificial ceremony itself. As a major contribution to the study of early China and to the development of philosophical thought, the book will be essential reading for students of the period, and for anyone interested in ritual and religion in the ancient world.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet