Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Frenchie

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Kniha
Kniha Frenchie Greg Marchand
Libristo kód: 02227694
Nakladatelství Slovart, února 2014
Raised in an orphanage, where he would take refuge in the kitchen to avoid the rough-and-tumble of t... Celý popis
? points 54 b
537
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Zodiac Robert Graysmith / Brožovaná
common.buy 223
TOP
507 Mechanical Movements Henry T Brown / Brožovaná
common.buy 185
TOP
When Breath Becomes Air Paul Kalanithi / Brožovaná
common.buy 254
TOP
Baby's Very First Touchy-Feely Book Stella Baggott / Leporelo
common.buy 203
TOP
Sprint Jake Knapp / Brožovaná
common.buy 420
TOP
Azure Dreams Journal Peter Pauper Press / Pevná
common.buy 412
TOP
Miró Janis Mink / Pevná
common.buy 379
Oxford Essential Russian Dictionary Oxford Dictionaries / Brožovaná
common.buy 196
Love Me, Love Me Not, Vol. 7 Io Sakisaka / Brožovaná
common.buy 213
Position Sex Bible Randi Foxx / Brožovaná
common.buy 483
Chirunning Katherine Dreyer / Brožovaná
common.buy 249
Huge Bag of Worries Virgina Ironside / Brožovaná
common.buy 250
24K Magic, 1 Audio-CD Bruno Mars / Audio CD
common.buy 413
Sherlock Holmes a Selection of His Sir Arthur Conan Doyle / Pevná
common.buy 515

Raised in an orphanage, where he would take refuge in the kitchen to avoid the rough-and-tumble of the yard, Greg Marchand started cooking as teenager and completed culinary school in France. But then, with no one and nothing to keep him there, he left to cook in the great kitchens of the world, from Gramercy Tavern in New York to the Mandarin Oriental in Hong Kong. Six years ago, he returned home to become one of the most talked-about chefs in Paris. His food is an exceptional amalgam of French technique, reverence for fine product, and the best and most interesting flavours and methods he encountered during the 12 years he spent cooking around the world. His game-changing restaurant, Frenchie, has breathed new life into the French bistro scene, with food that is so exuberant, so interesting, that Anthony Bourdain has shot a No Reservations segment there. And it's where those in the know, including Alice Waters and Ruth Reichl, go to eat while in Paris.

Informace o knize

Plný název Frenchie
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Kniha
Datum vydání 2014
Počet stran 144
EAN 9781579655341
ISBN 1579655343
Libristo kód 02227694
Nakladatelství Slovart
Váha 618
Rozměry 197 x 235 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet