Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Fruits and vegetables for dairy cows

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Fruits and vegetables for dairy cows Mostafa Khalil
Libristo kód: 06984583
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2010
The more nutritious 65% of available feeds in northern countries of Africa are consumed during the w... Celý popis
? points 117 b
1 168
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Výzkum rodové linie Jonanime Masakacu / Brožovaná
common.buy 164
Time to Speak Helen Lewis / Brožovaná
common.buy 260
Výprodej
Radical Technologies Adam Greenfield / Pevná
common.buy 398
Frozen Hours Jeff Shaara / Pevná
common.buy 721
How Joyce Wrote "Finnegans Wake Luca Crispi / Brožovaná
common.buy 1 251
Pinklieee! Mary Ellen Sisulak / Pevná
common.buy 544
Molecularly Imprinted Polymers for QCM-based Sensors Mohammad Al Kobaisi / Brožovaná
common.buy 2 194
1914 - First Blood John Hughes-Wilson / Brožovaná
common.buy 294
Algérie - Tome II Axel Villaret / Brožovaná
common.buy 482
Causes and Control of Colorectal Cancer Gabriel A. Kune / Brožovaná
common.buy 6 034
A Zoo In My Luggage Gerald Durrell / Brožovaná
common.buy 625
Yemenite Midrash Y Langermann / Brožovaná
common.buy 1 493
Salve & hello Friedrich Ungerer / List
common.buy 405
Ma?té Coiffure Marie-Aude Murail / Brožovaná
common.buy 281
Competitividad Regional en la Region Bajio-Sur Rafael Lara Hernández / Brožovaná
common.buy 2 712

The more nutritious 65% of available feeds in northern countries of Africa are consumed during the winter (rainfall) season. The animals suffer during the summer (dry) season from severe shortage of feed reflected in many imbalances due to deficiencies in nitrogen, soluble carbohydrates, vitamin A precursors and minerals. At the same time, these countries have considerable amounts of crop residues crops market wastes and agro-industrial by-products which are under-utilized. The amounts of unused by-products need to be surveyed. The fractions which could be directed to animal nutrition should be identified. Improving the nutritive value of low quality roughages can be achieved by arranging the consumption of nutritious and low quality ingredients to be regular over the whole year. Some of the winter materials (preserved as hay or silage) could be shifted to the summer season and vice versa. This will provide the animals with a more balanced diet over the year. Moreover, the non-traditional by-products should be used after proper processing (chopping and mixing) and supplementation with the deficient nutrients in the form of urea, molasses, vitamin A and minerals.

Informace o knize

Plný název Fruits and vegetables for dairy cows
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 76
EAN 9783846531334
Libristo kód 06984583
Váha 130
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet