Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Fundamentals of Food Process Engineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Fundamentals of Food Process Engineering Romeo T. Toledo
Libristo kód: 19191325
Nakladatelství Springer International Publishing AG, října 2018
Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid... Celý popis
? points 331 b
3 313
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Demon Copperhead / Brožovaná
common.buy 276
TOP
Warrior Cats - Katzenzeichnen Erin Hunter / Pevná
common.buy 399
Waffen-SS (1) Gordon Williamson / Brožovaná
common.buy 473
Medieval Maritime Warfare Charles D Stanton / Brožovaná
common.buy 835
Lübeck an einem Tag Michael Schulze / List
common.buy 187
Atlas de la France médiévale Destemberg / Brožovaná
common.buy 851
Chameleons Christopher Mattison / Pevná
common.buy 814
Alexandria Ocasio-Cortez Anna Leigh / Brožovaná
common.buy 243

Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. The book has been thoroughly updated, and contains new and re-organized sections.

Informace o knize

Plný název Fundamentals of Food Process Engineering
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 449
EAN 9783319900971
ISBN 3319900978
Libristo kód 19191325
Váha 1040
Rozměry 189 x 262 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet