Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Georgian Wine Science

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Georgian Wine Science Bagaturia Nugzar Bagaturia
Libristo kód: 33345159
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, září 2020
White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture... Celý popis
? points 177 b
1 773
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Hyperfocus Chris Bailey / Brožovaná
common.buy 306
TOP
LE NEZ DU VIN 54 ARÔMES Anglais LENOIR / Brožovaná
common.buy 8 740
TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Pevná
common.buy 442
TOP
Seasons Mercedes Lackey / Brožovaná
common.buy 210
Talk To Me In Korean Level 4 TalkToMeInKorean / Brožovaná
common.buy 626
Handbook of Enology 3e 2V Set Pascal Riberau-Gayon / Pevná
common.buy 10 883
Georgia Tim Burford / Brožovaná
common.buy 490
Scattering His Virgin Bloom, Vol. 2 Aya Sakyo / Brožovaná
common.buy 269
Jon Klassen's Hat Box Jon Klassen / Pevná
common.buy 1 082
Trying Elise Hurst / Pevná
common.buy 439
Frostheart Jamie Littler / Brožovaná
common.buy 234
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Brožovaná
common.buy 732
Hold Still / Pevná
common.buy 709

White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture. The uniqueness of Georgian technologies of white wines is in the fact that grape must undergoes fermentation in the clay jugs (qvevri) buried in the ground, obtained in this case fermented juice maintains on the same must during 3 or 4 months. This uncommon technology gives to the wine special taste - rough and a little bit audacious, amazing color of white amber and the aroma of field flowers.With all its unquestionable dignities, Georgian types of grape wines are practically little known beyond the native land borders both to the consumers and to the distinguished international experts. The scientific bases of production of Georgian grape wines are still more mysterious, since the formation of the specific properties of these wines cannot be explained from the positions of contemporary concepts about the processes, which take place during fermentation of the must and maturation of winemaking materials.In the monograph of academician N.Sh.Bagaturia are generalized and systematized materials about matters of biochemistry and production technology of Georgian grape wines.

Informace o knize

Plný název Georgian Wine Science
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2020
Počet stran 188
EAN 9786202816854
ISBN 6202816856
Libristo kód 33345159
Váha 281
Rozměry 152 x 229 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet