Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Ginger Beer

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Ginger Beer Mark Dookeran
Libristo kód: 06832377
Nakladatelství VDM Verlag, června 2010
Ginger beer is a very popular drink in Trinidad and Tobago. Persons of all ages have consumed this p... Celý popis
? points 181 b
1 806
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Pevná
common.buy 771
TOP
Slam Dunk, Vol. 5 Takehiko Inoue / Brožovaná
common.buy 208
TOP
Anne of Green Gables, Complete 8-Book Box Set L. M. Montgomery / Brožovaná
common.buy 1 231
Curing & Smoking Steven Lamb / Pevná
common.buy 517
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 1 403
The Indispensable Calvin and Hobbes Bill Watterson / Brožovaná
common.buy 422
Připravujeme
Botanical Inks BEHAN BABS / Brožovaná
common.buy 524
451 Best Beer Brewing Recipes George Braun / Brožovaná
common.buy 419
CT & MRI Pathology: A Pocket Atlas, Third Edition Jagan Mohan Ailinani / Brožovaná
common.buy 1 896
Latin for Gardeners Lorraine Harrison / Pevná
common.buy 513
Digital Transformation Thomas M. Siebel / Pevná
common.buy 608
189 Best Beer Brewing Recipes George Braun / Brožovaná
common.buy 342

Ginger beer is a very popular drink in Trinidad and Tobago. Persons of all ages have consumed this popular beverage in large quantities for generations, especially during the festive Christmas period. However, the absence of standards allows manufacturers to produce and market ginger ale as ginger beer. The commercial products usually have a strong (pungent) ginger taste, but lack the characteristic fermented flavour. The sensory characteristics, optical and chemical properties, and the microbial content of fermented ginger beer were evaluated. A traditional processing method, using the indigenous microflora present in the ingredients (natural fermentation), was compared to a controlled fermentation using an inoculum of the yeast Saccharomyces cerevisiae, in producing ginger beer. This book provides a foundation for food processors to produce a market-acceptable fermented ginger beer. Additionally, a scientific procedure was outlined for scientists, students and researchers in various disciplines to conduct similar product development work. Finally, it provides a suitable formulation for individuals wishing to prepare ginger beer during the Christmas season or even year round.

Informace o knize

Plný název Ginger Beer
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 124
EAN 9783639248135
ISBN 3639248139
Libristo kód 06832377
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 191
Rozměry 152 x 229 x 7
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet