Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Glossario di pasticceria. Dalla A alla Z, tutti i segreti dell'arte dolce

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha Glossario di pasticceria. Dalla A alla Z, tutti i segreti dell'arte dolce Luca Montersino
Libristo kód: 37148178
Nakladatelství Gribaudo, prosince 2020
Una guida completa alla pasticceria, compilata da un grande maestro dell'arte dolciaria. Un volume p... Celý popis
? points 62 b
619
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Una guida completa alla pasticceria, compilata da un grande maestro dell'arte dolciaria. Un volume per chi ama la dolce scienza, per chi la pratica per passione o per lavoro e anche per tutti gli appassionati di cucina. Una vera e propria enciclopedia, facile da consultare, le cui voci sono ingredienti, tecniche, strumenti e ricette base, dedicata a chi vuole imparare i trucchi del mestiere, conoscere le materie prime e le loro proprietà chimiche e fisiche, perfezionare i procedimenti, ottenere i migliori risultati.

Informace o knize

Plný název Glossario di pasticceria. Dalla A alla Z, tutti i segreti dell'arte dolce
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2020
Počet stran 320
EAN 9788858029022
Libristo kód 37148178
Nakladatelství Gribaudo
Váha 450
Rozměry 228 x 146 x 34
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet