Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura Arthur Le Caisne
Libristo kód: 36753917
Nakladatelství Giunti Editore, září 2018
Dimenticate tutto quello che sapete sulla carne. Dalla penna felice di un grande divulgatore, ecco r... Celý popis
Výprodej Výprodej
647
Skladem v malém množství Odesíláme do 24 hodin

30 dní na vrácení zboží

Dimenticate tutto quello che sapete sulla carne. Dalla penna felice di un grande divulgatore, ecco rivelati i segreti di allevatori e macellai per conoscere la carne e cucinarla al top. Attuale e aggiornato, corredato da illustrazioni, questo volume risponderà in modo chiaro, una volta per tutte, alle vostre domande sull'argomento.

Informace o knize

Plný název grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 240
EAN 9788809862272
Libristo kód 36753917
Nakladatelství Giunti Editore
Váha 983
Rozměry 193 x 247
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet