Nehodí se? Vůbec nevadí! U nás můžete do 30 dní vrátit
S dárkovým poukazem nešlápnete vedle. Obdarovaný si za dárkový poukaz může vybrat cokoliv z naší nabídky.
30 dní na vrácení zboží
Pokud vám záleží na tom, abyste se při své příští cestě do Paříže dobře jedli, nemohli byste si přát lepšího společníka než tuto okouzlující, vlídnou a autoritativní publikaci Alexandra Lobrana, jež je po mnoha letech prvním novým komplexním průvodcem po restauracích v tomto městě. Zde se se čtenářem dělí o svůj osobní výběr 102 nejlepších restaurací ve městě, z nichž každou vylíčil ve výstižných, vtipných a živých popisech, jež jsou nejen nepostradatelné pro nalezení vynikajícího jídla, ale jsou také požitkem pro čtení. Lobrano představuje nejnadějnější mladé šéfkuchaře, nejútulnější bistra, cenově nejvýhodnější možnost se dobře najíst – včetně těch restaurací s haute cuisine, které za zaplacené peníze skutečně stojí – a tajná místa, která Pařížané milují nejvíce, společně s informacemi o nejlahodnějších jídlech, prostředí, klientele a historii každé restaurace. Různé aspekty stolování v Paříži vystihuje série milých esejů, například „Stůl pro jednoho“ (jak se najíst o samotě), „Čtyři roční období“ (nejlepší sezonní jídla v Paříži) a „Jíst nevyslovitelné“ (návod, jak se naučit jíst to, co vám podle vašeho názoru nechutná). Všechny restaurace jsou vyznačeny na užitečných mapách, a kniha je ilustrována krásnými fotografiemi pořízenými fotografem časopisu Life Bob Petersonem, jež vám pouze pomohou povzbudit chuť okusit Paříž.