Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Libristo kód: 02180549
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., března 2013
The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the... Celý popis
? points 302 b
3 017
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


HACCP SARA MORTIMORE / Brožovaná
common.buy 1 131
Multiphase Averaging for Classical Systems p. Lochak / Brožovaná
common.buy 2 119

The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the US space program with the demand for a safe food supply for manned space flights by the National Aeronautics and Space Administration (NASA). The original work was carried out by the Pillsbury Company under the direction of Roward E. Bauman, who as the author of chapter 1 describes the evolution of the RACCP system and its adaptation to foods. The second chapter discusses the adoption of RACCP principles and explains how they fit into the USDA and FDA meat, poultry and seafood inspection systems. The next chapter discusses how RACCP principles can be extended to production of meat, poultry and seafoods, a most important area involved in producing a safe food supply. Chapter 4 deals with the use of RACCP in controlling hazards encountered in slaughtering and distribution of fresh meat and poultry, while chapter 5 discusses the problem - both spoilage and hazards - involved in processing and distribution of meat, poultry and seafood products. Chapter 6 covers the entire area of fish and seafoods, including both fresh and processed products from the standpoints of spoilage and hazards.

Informace o knize

Plný název HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 393
EAN 9781461358985
ISBN 1461358981
Libristo kód 02180549
Váha 652
Rozměry 233 x 156 x 27
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet