Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives S. Z. Dziedzic
Libristo kód: 01391954
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1994
Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because the... Celý popis
? points 467 b
4 673
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Zpráva Nanebevzatých Mistrů Bob Frissell / Brožovaná
common.buy 222
LAVINIA FONTANA, PINTORA (1552-1614) ROMEO GALLI / Pevná
common.buy 251
BASHER SCIENCE PHYSICS Dan Green / Brožovaná
common.buy 219
Light and Fast Organisation Patrick Hollingworth / Brožovaná
common.buy 634
Python for Signal Processing Jose Unpingco / Pevná
common.buy 4 401
Wuthering Nights I J Miller / Brožovaná
common.buy 322
Essential Spinoza Benedictus de Spinoza / Brožovaná
common.buy 805
Multi-Layered Transcription Nicole Muller / Brožovaná
common.buy 3 397
Conspiracy of Two Frank Hilliard / Brožovaná
common.buy 441
Exodus and Deuteronomy Athalya Brenner / Pevná
common.buy 968
Practical Encyclopedia of Superfoods Audrey Deane / Pevná
common.buy 710
Chicago Makes Modern Mary Jane Jacob / Brožovaná
common.buy 1 335
Manhattan for Rent, 1785 1850 Elizabeth Blackmar / Pevná
common.buy 1 822
Les Garçons de chambre - Saison 1 Julien Lazzaro / Brožovaná
common.buy 444
Lucy's Perfect Summer Nancy N. Rue / Brožovaná
common.buy 248

Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because they can be designed to meet many different nutritional and technological requirements. This book covers all aspects of starch production, from its hydrolysis to the analysis of the finished product. In addition, the most important derivatives of starch hydrolysis products are described and their applications in the food and, increasingly pharmaceutical industries are detailed. This book is essential reading for industrial food scientists and technologists, particularly those in processing and will be of interest to those involved in the formulation of pharmaceutical products. It is also a valuable reference source for food scientists and nutritionists in academic research institutes.

Informace o knize

Plný název Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1995
Počet stran 275
EAN 9780751402698
ISBN 0751402699
Libristo kód 01391954
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 594
Rozměry 155 x 235 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet