Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds J.W. Hertrampf
Libristo kód: 01386692
Nakladatelství Chapman and Hall, července 2000
This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feedi... Celý popis
? points 658 b
6 578
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Hex And The City Simon R. Green / Brožovaná
common.buy 210
Danganronpa: The Animation Volume 1 Spike Chunsoft / Brožovaná
common.buy 321
Příprava a provoz stavby I Dana Měšťanová / Brožovaná
common.buy 236
Hej vy tam nahoře Jiří Stano / Pevná
common.buy 118
Nutrition and Feeding of Fish Tom Lovell / Pevná
common.buy 13 404
Gloriana Kevin Huizenga / Pevná
common.buy 472
Fish Nutrition in Aquaculture S.S. De Silva / Pevná
common.buy 11 327
Fish Nutrition and Feed Technology S. Athithan / Pevná
common.buy 2 687
Freshwater Aquaculture S.H. Ahmad / Pevná
common.buy 2 687
Arbeitnehmerentsendegesetz Elena Khomeriki / Brožovaná
common.buy 1 254
Actual Causality Joseph Y. Halpern / Pevná
common.buy 1 236
Vertical Markets and Cooperative Hierarchies Kostas Karantininis / Pevná
common.buy 3 313
Ein Engel kommt nach Babylon Friedrich Dürrenmatt / Brožovaná
common.buy 250
Creative Recording 2 Paul White / Brožovaná
common.buy 555

This Handbook aims for a better understanding of the food components that affect nutrition and feeding of cultured fishes and crustaceans. Proper utilisation of these foodstuffs can minimise environmental pollution and degradation. An overview of the nutrition of aquatic animals precedes the discussion of each foodstuff. Traditional and non-traditional ingredients are considered in alphabetical order. To evaluate the value of each foodstuff, information is provided on its origin, economical significance, manufacture and processing followed by chemical, physiological and other properties. An important feature of the Handbook is the discussion of the feeding value of each ingredient and recommendations for inclusion rates, legal aspects and precautions for their use. There are 52 chapters in which 144 individual ingredients are considered. Included for easier understanding of the text are 443 tables and 80 figures with approximately 1,500 references.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet