Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Herbalist in the Kitchen

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Herbalist in the Kitchen Gary Allen
Libristo kód: 04867949
Nakladatelství University of Illinois Press, května 2007
The foodie's ultimate herbal encyclopediaCreated as the ideal reference for anyone with a serious in... Celý popis
? points 127 b
1 265
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Destiny's Surrender Beverly Jenkins / Brožovaná
common.buy 253
Elmer's Christmas David McKee / Brožovaná
common.buy 225
Hebrew Reading and Writing: Self Taught Fern S. Margolis / Brožovaná
common.buy 530
Handbook of Space Technology Wilfried Ley / Pevná
common.buy 4 236
Flora Zambesiaca Volume 13, Part 1 J. R. Timberlake / Brožovaná
common.buy 3 301
Wage Justice Sara M. Evans / Brožovaná
common.buy 890
Lookaway, Lookaway Wilton Barnhardt / Brožovaná
common.buy 586
Coastal Encounters / Brožovaná
common.buy 733
Learning at Home, PreK-3 / Brožovaná
common.buy 1 149
Public Policies and Household Saving James M. Poterba / Pevná
common.buy 2 133
ICRP Publication 79 ICRP / Brožovaná
common.buy 4 473
Připravujeme
Elementary Particles: Building Blocks Of Matter Harald Fritzsch / Brožovaná
common.buy 848
Připravujeme
Haunted London James Clark / Brožovaná
common.buy 324
Museum Law Marilyn E Phelan / Pevná
common.buy 4 812
Intelligible Universe Hugo A. Meynell / Pevná
common.buy 3 039

The foodie's ultimate herbal encyclopediaCreated as the ideal reference for anyone with a serious interest in cooking with herbs, spices, or related plant materials, "The Herbalist in the Kitchen" is truly encyclopedic in scope. It provides complete information about the uses, botany, toxicity, and flavor chemistry of herbs, as well as a listing for nearly every name that an ingredient is known by around the world.Even including herbs and spices not yet seen in the United States (but likely to be featured in recipes for adventurous cooks soon), "The Herbalist in the Kitchen" is organized into one hundred and four sections, each consisting of a single botanical family. The book provides all available information about the chemical compounds responsible for a plant's characteristic taste and scent, which allows cooks to consider new subtleties and potential alternatives. For instance, the primary flavoring ingredient of cloves is eugenol; when a cook knows that bay leaves also contain eugenol, a range of exciting substitutions becomes clear. "The Herbalist in the Kitchen" also provides guidance about measuring herbs, enabling readers to understand the dated measuring standards from antique cookbooks."A volume in The Food Series, edited by Andrew W. Smith"

Informace o knize

Plný název Herbalist in the Kitchen
Autor Gary Allen
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 504
EAN 9780252031625
Libristo kód 04867949
Váha 1016
Rozměry 156 x 235 x 43
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet