Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha High Pressure Processing of Food V. M. Balasubramaniam
Libristo kód: 02856818
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., ledna 2016
High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a... Celý popis
? points 984 b
9 842
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Dengeki Daisy, Vol. 6 Kyousuke Motomi / Brožovaná
common.buy 248
Career of Evil Joanne Rowling / Brožovaná
common.buy 254
Une Pupille Genante Roger / Pevná
common.buy 1 300
Early Music History Iain Fenlon / Brožovaná
common.buy 1 259
Events and Sustainability Jack Carlsen / Pevná
common.buy 5 947
Digitale Geschaftsagenten Torsten Eymann / Brožovaná
common.buy 1 384

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives. High Pressure Processing: Technology Principles and Applications will review the basic technology principles and process parameters that govern microbial safety and product quality, an essential requirement for industrial application. This book will be of interest to scientists in the food industry, in particular to those involved in the processing of products such as meat, fish, fruits, and vegetables. The book will be equally important to food microbiologists and processing specialists in both the government and food industry. Moreover, it will be a valuable reference for authorities involved in the import and export of high pressure treated food products. Finally, this update on the science and technology of high pressure processing will be helpful to all academic, industrial, local, and state educators in their educational efforts, as well as a great resource for graduate students interested in learning about state-of-the-art technology in food engineering.§

Informace o knize

Plný název High Pressure Processing of Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 762
EAN 9781493932337
ISBN 1493932330
Libristo kód 02856818
Váha 1322
Rozměry 166 x 250 x 49
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet