Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

I formaggi italiani. Storie, tecniche di preparazione, abbinamento e degustazione

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha I formaggi italiani. Storie, tecniche di preparazione, abbinamento e degustazione Piero Maffeis
Libristo kód: 13426288
Nakladatelství Hoepli, dubna 2014
Edizione aggiornata con gli ultimi formaggi che hanno ottenuto il riconoscimento DOP. Ogni scheda, c... Celý popis
? points 73 b
733
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 798
TOP
The Silva Mind Control Method José Silva / Brožovaná
common.buy 418
Italian Wines 2023 / Brožovaná
common.buy 720
Crafted Meat Hendrik Haase / Pevná
common.buy 1 179
Educating from Marx S. Mojab / Brožovaná
common.buy 1 259
Kampfrhetorik - Friedensrhetorik Peter Drescher / Brožovaná
common.buy 1 174

Edizione aggiornata con gli ultimi formaggi che hanno ottenuto il riconoscimento DOP. Ogni scheda, corredata di illustrazione, descrive per ciascun formaggio la tipologia, l'aspetto fisico e le caratteristiche chimiche, la zona di produzione, le tecniche di lavorazione, gli abbinamenti enogastronomici e le modalitŕ di degustazione.

Informace o knize

Plný název I formaggi italiani. Storie, tecniche di preparazione, abbinamento e degustazione
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 192
EAN 9788820359188
ISBN 8820359189
Libristo kód 13426288
Nakladatelství Hoepli
Váha 779
Rozměry 210 x 211 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet