Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Incidence of lactobacilli in milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Incidence of lactobacilli in milk Jayalalitha V
Libristo kód: 07136869
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2010
Lactobacillus species play a major role in fermented dairy products and also contribute to the thera... Celý popis
? points 117 b
1 168
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Mecanique Analytique Joseph-Louis Lagrange / Brožovaná
common.buy 1 693
Alicia Alicia Appleman-Jurman / Brožovaná
common.buy 323
How Artists See: People Colleen Carroll / Pevná
common.buy 324
Modellgetriebene Softwareentwicklung Nikolaus Schusser / Brožovaná
common.buy 1 799
Compiler Construction Bjoern Franke / Brožovaná
common.buy 1 542
Marchmont CHARLOTTE SMITH / Brožovaná
common.buy 535
Survey of Chemistry James W Rhoades / Brožovaná
common.buy 2 663
Cross And Crown James Dabney Mccabe / Brožovaná
common.buy 1 452
Připravujeme
SORTED! Lissanne Oliver / Brožovaná
common.buy 237
Die Mikroorganismen, Zweiter Theil, 1896 Karl Georg Friedrich Wilhelm Flugge / Brožovaná
common.buy 896
Frame-By-Frame Stop Motion Tom Gasek / Brožovaná
common.buy 1 671

Lactobacillus species play a major role in fermented dairy products and also contribute to the therapeutic aspects of human health. Rapid methods are required for quality control of fermented dairy products, in vivo identification of probiotic strains and species of Lactobacillus and monitoring fermentation process. Though there is a fact that milk and dairy foods hampers DNA extraction due to the presence of proteins, fats and salts, Lactobacillus was identified by PCR from raw milk using modified DNA isolation technique. Incidence of lactobacillus in milk was found to be 85% among which L.delbrueckii ssp. bulgaricus was 60% and L.acidophilus was 40%. In order to validate the PCR for identification of lactobacilli from raw milk without pre-enrichment technique, the raw milk was intentionally inoculated with lactobacilli to make a concentration of 107, 105, 103, 10 cfu/ml and PCR was carried out. It concludes that at least 103 cfu/ml of lactobacilli is required to identify the lactobacillus from raw milk by PCR.

Informace o knize

Plný název Incidence of lactobacilli in milk
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 72
EAN 9783846541715
Libristo kód 07136869
Váha 124
Rozměry 150 x 220 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet