Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress Ahmed Ezzat
Libristo kód: 08018478
Nakladatelství Scholars' Press, září 2014
The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as... Celý popis
? points 189 b
1 889
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Paddle Your Own Canoe Nick Offerman / Brožovaná
common.buy 396
If I Stay Gayle Forman / Brožovaná
common.buy 239
Doon Carey Corp / Brožovaná
common.buy 372
Manga for the Beginner Chibis Christopher Hart / Brožovaná
common.buy 458
Defining Decisive Charles D Lawhorn / Brožovaná
common.buy 1 646
Shadow on Dragons Moon R.F.L. Burns / Brožovaná
common.buy 735
History of a Heart. Lady Blake / Brožovaná
common.buy 763
Picasso Was a Punk Walt Herring / Pevná
common.buy 706
Tract On Crystallography W. H. Miller / Brožovaná
common.buy 620
negazione Ilario Sinigaglia / Brožovaná
common.buy 264

The apricot (Prunus armeniaca L.) is one of the most important fruit species grown in the world, as apricot fruit is highly appreciated by consumers. Consumers cherish the flavor and aroma of high quality apricots, with the sugar content being one of the most appreciable quality characteristics. Apricot fruit is usually stored in cold storage and many apricot cultivars can be stored for short time in comparison to other fruit species and these cultivars are able to keep an acceptable level of fresh firmness and other quality attributes. However, once the fruit is taken out from cold chamber the fruit start to deteriorate. Apricot fruits during cold storage were reported to show chilling injury symptoms and a high percentage of fruit decay, such as mealiness development, loss of juiciness and/or gel breakdown. we concerned to clear and explain responses of different apricot cultivars to post-harvest treatment with salicylic acid and methyl jasmonic acid and how these elicitors can induce apricot fruit resistance against cold storage stress and infection with Monilinia laxa.

Informace o knize

Plný název Induction of apricot fruit resistance to biotic and abiotic stress
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 136
EAN 9783639664201
ISBN 3639664205
Libristo kód 08018478
Nakladatelství Scholars' Press
Váha 209
Rozměry 152 x 229 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet