Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Introdução à Química dos Alimentos

Jazyk PortugalštinaPortugalština
Kniha Brožovaná
Kniha Introdução à Química dos Alimentos Paulo Figueiredo
Libristo kód: 24521819
Nakladatelství Novas Edicioes Academicas, listopadu 2015
Este livro aborda os conceitos químicos de base ligados à análise de alimentos e seus componentes, a... Celý popis
? points 106 b
1 057
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží

Este livro aborda os conceitos químicos de base ligados à análise de alimentos e seus componentes, abrangendo a constituição dos alimentos, os métodos de amostragem e as principais técnicas de separação e análise. Para além de elencar os métodos analíticos de referência, é dada particular relevância à utilização de métodos instrumentais, cromatográficos e espectrométricos. Os principais destinatários desta obra são os estudantes universitários de cursos da área das Ciências dos Alimentos.

Informace o knize

Plný název Introdução à Química dos Alimentos
Jazyk Portugalština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 200
EAN 9783330732742
Libristo kód 24521819
Nakladatelství Novas Edicioes Academicas
Váha 316
Rozměry 150 x 220 x 13
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet