Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Käsen leicht gemacht Lotte Hanreich
Libristo kód: 19548649
Nakladatelství Stocker, září 2018
Alles Käse! - 130 Käserezepte - Verarbeitung von Kuh-, Ziegen- oder Schafmilch - Flüssige Milchprod... Celý popis
? points 65 b
652
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Cribsheet / Brožovaná
common.buy 316
TOP
Prima plus Friederike Jin / Brožovaná
common.buy 436
TOP
Eine kurze Geschichte der Menschheit Yuval Noah Harari / Brožovaná
common.buy 421
TOP
Vicious L J Shen / Brožovaná
common.buy 539
All the Stars and Teeth Adalyn Grace Inc / Pevná
common.buy 387
Die Kunst der natürlichen Käseherstellung David Asher / Brožovaná
common.buy 763
Toscana Markus Matzger / Pevná
common.buy 1 051
Speechless / Pevná
common.buy 556
Beyond Faberge: Imperial Russian Jewelry David Schimmelpenninck Van Der Oye / Pevná
common.buy 2 051
Opel Corsa E (2015-2018) Rüdiger Etzold / Brožovaná
common.buy 800
Smiley Collection Boxset John le Carre / Hra
common.buy 1 791
Lonely Planet Europe's Best Trips Lonely Planet / Brožovaná
common.buy 906
Mob Psycho 100 16 / Brožovaná
common.buy 198
101 UX Principles Will Grant / Brožovaná
common.buy 1 621
Kreatywne wydrapywanki. Dla dziewczynek Opracowanie Zbiorowe / Pevná
common.buy 117
Black History Book David Olusoga / Pevná
common.buy 647

Alles Käse! - 130 Käserezepte - Verarbeitung von Kuh-, Ziegen- oder Schafmilch - Flüssige Milchprodukte, Frisch-, Weich-, Schnitt- und Hartkäse Bereits über 70.000 verkaufte Exemplare Der Klassiker der Käseherstellung kommt nun völlig überarbeitet und mit neuem Layout auf den Markt! Geblieben ist die große Fülle an Rezeptideen für alle Arten von Käse aus Kuh-, Ziegen- und Schafmilch. Ob mit roher oder pasteurisierter Milch, ob im kleinen Maßstab zu Hause oder als Direktvermarkter für den Bauernladen: Das Buch führt Schritt für Schritt in die Geheimnisse der Käserei ein. Beginnend bei einfachen Rezepten für flüssige Milchprodukte wie Buttermilch, Molke oder Kefir und Frischkäse wie Topfen (Quark) oder Rahmkäse in der Art von Gervais über Weichkäse mit und ohne Schimmeleinwirkung spannt es den Bogen bis hin zur anspruchsvollen Erzeugung von Schnitt- und Hartkäse, wie Tilsiter oder Gouda, Cheddar oder Parmesan.

Informace o knize

Plný název Käsen leicht gemacht
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2018
Počet stran 208
EAN 9783702017620
ISBN 3702017623
Libristo kód 19548649
Nakladatelství Stocker
Váha 508
Rozměry 172 x 14 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet