Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Kitchen Pro Series Mark Ainsworth
Libristo kód: 04793538
Nakladatelství Cengage Learning, Inc, února 2009
Kitchen Pro Series: Guide to Fish and Seafood Identification, Fabrication, and Utilization is the de... Celý popis
? points 265 b
2 648
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Governance of the American Economy John L. CampbellJ. Rogers HollingsworthLeon N. Lindberg / Brožovaná
common.buy 1 546
El reencantamiento espiritual posmoderno Josep Otón Catalán / Brožovaná
common.buy 439
Girl Called Dog Nicola Davies / Brožovaná
common.buy 222

Kitchen Pro Series: Guide to Fish and Seafood Identification, Fabrication, and Utilization is the definitive guide to purchasing and fabricating fish and shellfish for professional chefs, foodservice personnel, culinarians, and food enthusiasts. Part of the CIA's new Kitchen Pro Series focusing on kitchen preparation skills, this invaluable resource features helpful storage information, basic preparation methods, and recipes that will allow professional and home chefs to fabricate well-prepared fish and seafood. Throughout this lavishly illustrated text, The Culinary Institute of America's Chef Mark Ainsworth offers readers a satisfying alternative to meat by educating them about how to purchase and prepare healthy and delicious fish and seafood dishes.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet