Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Kosher Food Production 2e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Kosher Food Production 2e Zushe Yosef Blech
Libristo kód: 01398789
Nakladatelství Iowa State University Press, prosince 2008
The second edition of Kosher Food Production explores the intricate relationship between modern food... Celý popis
? points 766 b
7 660
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Citrus Saburouta / Brožovaná
common.buy 342
Leer en Espanol - lecturas graduadas Juan Jose Millas / Brožovaná
common.buy 351
Scum's Wish, Vol. 1 Mengo Yokoyari / Brožovaná
common.buy 315
Planning Effective Instruction Karna L Nelson / Brožovaná
common.buy 2 448
Feminist Research Practice Sharlene Nagy Hesse Biber / Brožovaná
common.buy 3 935
GRAMMATICA DI RIFERIMENTO DELL'ITALIANO CONTEMPORA Giuseppe Patota / Brožovaná
common.buy 539

The second edition of Kosher Food Production explores the intricate relationship between modern food production and related Kosher application. Following an introduction to basic Kosher laws, theory and practice, Rabbi Blech details the essential food production procedures required of modern food plants to meet Kosher certification standards. Chapters on Kosher application include ingredient management; rabbinic etiquette; Kosher for Passover; and the industries of fruits and vegetables, baking, biotechnology, dairy, fish, flavor, meat and poultry, oils, fats, and emulsifiers, and food service. New to this edition are chapters covering Kosher application in the candy and confections industries and the snack foods industry. A collection of over 50 informative commodity-specific essays - specifically geared to the secular audience of food scientists - then follows, giving readers insight and understanding of the concerns behind the Kosher laws they are expected to accommodate. Several essays new to the second edition are included. Kosher Food Production, Second Edition serves as an indispensable outline of the issues confronting the application of Kosher law to issues of modern food technology.

Informace o knize

Plný název Kosher Food Production 2e
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 548
EAN 9780813820934
ISBN 0813820936
Libristo kód 01398789
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 1202
Rozměry 187 x 262 x 34
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet