Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Kosher Timothy D Lytton
Libristo kód: 01281279
Nakladatelství Harvard University Press, dubna 2013
Generating over $12 billion in annual sales, kosher food is big business. It is also an unheralded s... Celý popis
? points 171 b
1 709
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Výprodej
Žízeň Jo Nesbo / Pevná
common.buy 399
Dead Cert Dick Francis / Brožovaná
common.buy 343
Mauthausen lágr smrti Karel Littloch / Pevná
common.buy 182
Der Turm TELLKAMP / Brožovaná
common.buy 342
250 Essential Japanese Kanji Characters Volume 2 Kanji Text Research Group University of Tokyo / Brožovaná
common.buy 488
Hip Kosher Ronnie Fein / Brožovaná
common.buy 486
Kosher Cooking Marlena Spieler / Brožovaná
common.buy 210
Helmut Jahn Albrecht Bangert / Pevná
common.buy 2 635
Preventive Cardiology Jo Anne Micale Foody / Brožovaná
common.buy 3 611
Helping Men Felix Loeb / Brožovaná
common.buy 814
Banach Algebra Techniques in Operator Theory R. G. Douglas / Brožovaná
common.buy 2 422
Mutmachgeschichten aus der Bibel Hanne Stäudel / Brožovaná
common.buy 421
River Channels Daniel A Molina / Pevná
common.buy 4 334

Generating over $12 billion in annual sales, kosher food is big business. It is also an unheralded story of successful private-sector regulation in an era of growing public concern over the government's ability to ensure food safety. Kosher uncovers how independent certification agencies rescued American kosher supervision from fraud and corruption and turned it into a model of nongovernmental administration. Currently, a network of over three hundred private certifiers ensures the kosher status of food for over twelve million Americans, of whom only eight percent are religious Jews. But the system was not always so reliable. At the turn of the twentieth century, kosher meat production in the United States was notorious for scandals involving price-fixing, racketeering, and even murder. Reform finally came with the rise of independent kosher certification agencies which established uniform industry standards, rigorous professional training, and institutional checks and balances to prevent mistakes and misconduct. In overcoming many of the problems of insufficient resources and weak enforcement that hamper the government, private kosher certification holds important lessons for improving food regulation, Timothy Lytton argues. He views the popularity of kosher food as a response to a more general cultural anxiety about industrialization of the food supply. Like organic and locavore enthusiasts, a growing number of consumers see in rabbinic supervision a way to personalize today's vastly complex, globalized system of food production.

Informace o knize

Plný název Kosher
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 240
EAN 9780674072930
ISBN 0674072936
Libristo kód 01281279
Nakladatelství Harvard University Press
Váha 508
Rozměry 164 x 241 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet