Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

L'innovation aux fourneaux - En dix idées-clé

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
Kniha Brožovaná
Kniha L'innovation aux fourneaux - En dix idées-clé Thierry Marx
Libristo kód: 33978591
Comment inventer la cuisine de demain  ?Le chef Thierry Marx et le chimiste Raphaël Haumon... Celý popis
? points 31 b
312
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží

Comment inventer la cuisine de demain  ?Le chef Thierry Marx et le chimiste Raphaël Haumont ont créé ensemble le CFIC, un centre de recherche où ils élaborent et testent les textures et les saveurs de la cuisine du futur. Ce laboratoire d’un genre nouveau, né de l’alliance entre un artisan et un chercheur, répond à un objectif  : grâce à la science, inventer la cuisine de demain, une cuisine saine, au plus près du produit, et respectueuse de la planète.Dans ce livre, Thierry Marx et Raphaël Haumont nous dévoilent leurs secrets... de labo pour innover...en cuisine!

Informace o knize

Plný název L'innovation aux fourneaux - En dix idées-clé
Jazyk Francouzština
Vazba Kniha - Brožovaná
Počet stran 224
EAN 9782100821914
Libristo kód 33978591
Váha 127
Rozměry 110 x 178 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet