Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Brožovaná
Kniha La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida Harold James McGee
Libristo kód: 13131432
Nakladatelství Editorial Debate, října 2007
La publicación por primera vez en castellano de La cocina y losalimentos, de Harold McGee, un clásic... Celý popis
? points 106 b
1 059
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
World of Warcraft the Official Cookbook Chelsea Monroe Cassel / Pevná
common.buy 677
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 297
Akademie Deutsch Sandra Bleiner / Brožovaná
common.buy 263
Hand-Lettering: The Art of Drawing Letters Inc Peter Pauper Press / Pevná
common.buy 355
Economic Weapon / Brožovaná
common.buy 468
La abuelita en el manzano Mira Lobe / Brožovaná
common.buy 331
Upadek Nikodema Dyzmy Leslaw Furmaga / Brožovaná
common.buy 230
La por GABRIEL CHEVALLIER / Brožovaná
common.buy 677
Andrómaca ; Fedra Jean Racine / Brožovaná
common.buy 356
Dino y Pablo : juegos prehistóricos LOIC DAUVILLIER / Brožovaná
common.buy 412
Brooklyn Antediluvian Patrick Rosal / Brožovaná
common.buy 388
La tortuga número cien IÑIGO JAVALOYES / Brožovaná
common.buy 261
Dalí, icono y personaje Laia Rosa Armengol / Brožovaná
common.buy 701
Black Jack 07 / Brožovaná
common.buy 467

La publicación por primera vez en castellano de La cocina y losalimentos, de Harold McGee, un clásico desde su publicación en 1984,es todo un acontecimiento. Se trata de una auténtica biblia para losamantes y profesionales de la gastronomía de todo el mundo. La cocinay los alimentos es un extraordinario compendio de información básicaacerca de los ingredientes, las técnicas culinarias y los placeres del comer, que deleitará y fascinará a cualquiera que haya cocinado,saboreado la comida o disfrutado alguna vez de lla.

Informace o knize

Plný název La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2007
Počet stran 960
EAN 9788483067444
ISBN 8483067447
Libristo kód 13131432
Nakladatelství Editorial Debate
Váha 1621
Rozměry 170 x 240 x 55
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet