Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

La cucina bresciana. Storia e ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha La cucina bresciana. Storia e ricette Marino Marini
Libristo kód: 15705311
Nakladatelství Tarka, června 2016
"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carp... Celý popis
? points 49 b
485
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

"Una cultura gastronomica ricca e articolata che vanta antipasti come il capriolo sott'olio, il carpione alla salsa di sardine, i peperoni al formaggio, primi piatti come la zuppa di rosolaccio, il risotto con le fave, i casoncelli di magro, i ravioli di Breno..., secondi come l'anguilla all'iseana, il coregone gratinato con le melanzane, il "cuz" di pecora... Un mondo di sapori antichi e attuali, un tesoro di cultura gastronomica di cui Marini ci spiega anche la storia." (Marco Guarnaschelli Gotti)

Informace o knize

Plný název La cucina bresciana. Storia e ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 224
EAN 9788899898113
ISBN 8899898111
Libristo kód 15705311
Nakladatelství Tarka
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet