Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

La cucina ferrarese. Storia e ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha La cucina ferrarese. Storia e ricette M. Alessandra Iori Galluzzi
Libristo kód: 15767167
Nakladatelství Tarka, června 2016
"Pane ferrarese e salama da sugo: non č un caso che gli autori abbiano dedicato due capitoli del lor... Celý popis
? points 39 b
393
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

"Pane ferrarese e salama da sugo: non č un caso che gli autori abbiano dedicato due capitoli del loro libro sulla cucina ferrarese (150 ricette circa) all'analisi di questi due prodotti simbolici. Il loro gioco ad inganno, tipicamente rinascimentale, tra apparire ed essere č lo specchio di questa antica cultura gastronomica il cui nodo vitale č una fertile ambiguitŕ tra corte principesca e corte di fattoria, tra cultura di terra e cultura d'acqua, tra Emilia e Veneto, tra sopravvivenza e scialo, il cui vino tipico (Bosco Eliceo) viene dai greti del Delta e i cui tartufi bianchi dalle sabbie" (dalla presentazione di Marco Guarnaschelli Gotti). Prefazione di Folco Quilici.

Informace o knize

Plný název La cucina ferrarese. Storia e ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 128
EAN 9788899898052
ISBN 8899898057
Libristo kód 15767167
Nakladatelství Tarka
Váha 266
Rozměry 139 x 218 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet