Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA

Jazyk ŠpanělštinaŠpanělština
Kniha Pevná
Kniha LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA RENE REDZEPI
Libristo kód: 25144865
Nakladatelství NEO-PERSON, listopadu 2018
En Noma todos los platos incluyen algún elemento fermentado, ya sea un toque ácido de vinagre, un mi... Celý popis
? points 92 b
924
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

En Noma todos los platos incluyen algún elemento fermentado, ya sea un toque ácido de vinagre, un miso sabroso o una impactante uva espinasometida a fermentación ácido láctica. René Redzepi, chef ycopropietario de este restaurante nórdico que encabezó la lista de The World?s 50 Best Restaurants en 2010, 2011, 2012 y 2014, y el tambiénchef David Zilber, director del laboratorio de fermentación de Noma,revelan en esta obra las técnicas con las que podremos elaborar suamplia despensa de fermentados en nuestra propia casa, y nos muestranademás cómo utilizar esos ingredientes ?y transformar nuestra manerade cocinar? a través de más de 100 recetas originales y 500fotografías en color.

Informace o knize

Plný název LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA
Jazyk Španělština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2019
Počet stran 456
EAN 9788415887355
Libristo kód 25144865
Nakladatelství NEO-PERSON
Váha 1190
Rozměry 210 x 290
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet