Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

La pasta. Storia e cultura di un cibo

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha La pasta. Storia e cultura di un cibo Françoise Sabban
Libristo kód: 13281793
Nakladatelství Laterza, listopadu 2004
"Un libro vivace e ricchissimo che, ripercorrendo i tempi e i modi del fare pasta e del condirla in... Celý popis
? points 43 b
433
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

"Un libro vivace e ricchissimo che, ripercorrendo i tempi e i modi del fare pasta e del condirla in Estremo Oriente e in Occidente, offre complessi itinerari culturali e gastronomici". (Tullio Gregory, "Il Sole 24 Ore") "Un'opera importante, che collega la storia dell'alimentazione con la genetica, la botanica, la storia dell'agricoltura e la letteratura e indaga in trattati di geografi e in diari di grandi viaggiatori". (Titti Marrone, "Il Mattino"). Silvano Serventi č storico dell'alimentazione e delle pratiche alimentari francesi e italiane. Françoise Sabban č sinologa e studiosa di storia dell'alimentazione in Cina e in Europa.

Informace o knize

Plný název La pasta. Storia e cultura di un cibo
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2004
Počet stran 515
EAN 9788842074946
ISBN 8842074942
Libristo kód 13281793
Nakladatelství Laterza
Váha 661
Rozměry 142 x 210 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet