Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

La structuration des aliments - ingrédients et procédés

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
Kniha Kniha
Kniha La structuration des aliments - ingrédients et procédés
Libristo kód: 34571381
Nakladatelství TECHNIQUE & DOC, listopadu 1999
? points 209 b
2 093
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


They Ask, You Answer Marcus Sheridan / Pevná
common.buy 496
Je l'aimais Anna Gavalda / Brožovaná
common.buy 249
Wildflowers of Georgia Carol Nourse / Pevná
common.buy 847
Odd Jobs Roger Treagus / Brožovaná
common.buy 368
ROBERT WALSER - DANSER DANS LES MARGES Peter UTZ Brožovaná
common.buy 860

Informace o knize

Plný název La structuration des aliments - ingrédients et procédés
Jazyk Francouzština
Vazba Kniha - Kniha
Datum vydání 1999
EAN 9782743002664
Libristo kód 34571381
Nakladatelství TECHNIQUE & DOC
Váha 660
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet