Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Le cucine di Parma. Storia e ricette

Jazyk ItalštinaItalština
Kniha Pevná
Kniha Le cucine di Parma. Storia e ricette Marino Marini
Libristo kód: 15767166
Nakladatelství Tarka, ledna 2016
Parma č oggi considerata la capitale europea del cibo, ma giŕ nel millecinquecento Merlin Cocai (Teo... Celý popis
? points 46 b
459
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží

Parma č oggi considerata la capitale europea del cibo, ma giŕ nel millecinquecento Merlin Cocai (Teofilo Folengo) scriveva: "... Ci sono costiere fatte di burro tenero e fresco, e sopra cento paioli fumano fino alle nubi, colmi di tortelli, di gnocchi e tagliatelle. Le Ninfe stanno sul cocuzzolo di un'alta montagna e senza sosta grattano formaggio su grattuge forate. Con grande zelo altre si danno a impastare teneri gnocchi che rotolano in frotta giů per il formaggio grattato e dal ciuffo del monte si voltolano fino in fondo, diventando grassi come botti panciute".

Informace o knize

Plný název Le cucine di Parma. Storia e ricette
Jazyk Italština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 256
EAN 9788899898007
ISBN 8899898006
Libristo kód 15767166
Nakladatelství Tarka
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet