Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Le Libre De Sent Sovi

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Le Libre De Sent Sovi Josy Marty-Dufaut
Libristo kód: 05036704
Nakladatelství Editions Heimdal, října 2010
Like her presentation of French medieval cuisine, including the famous Viandier by Taillevent, and t... Celý popis
? points 50 b
501
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Warriors Super Edition: Firestar's Quest Erin Hunter / Brožovaná
common.buy 236
TOP
Sebastiao Salgado: Genesis Lélia Wanick Salgado / Pevná
common.buy 1 408
TOP
Soul Riders, Jorvik Calling 1 Helena Dahlgren / Brožovaná
common.buy 223
TOP
Saga of Tanya the Evil, Vol. 1 (manga) Carlo Zen / Brožovaná
common.buy 324
TOP
Animal Querkles Thomas Pavitte / Brožovaná
common.buy 302
Outlander Knitting / Pevná
common.buy 510
After Anna Todd / Brožovaná
common.buy 223
Position of the Day Playbook Nerve.com / Brožovaná
common.buy 276
The Curated Closet Anuschka Rees / Brožovaná
common.buy 518
Harry Potter Knitting Magic NOT KNOWN / Pevná
common.buy 628
Notebooks Jean-Michel Basquiat / Pevná
common.buy 759
Book of Shadows Sara Renae Gray / Brožovaná
common.buy 245
Star Wars: The Lightsaber Collection Daniel Wallace / Pevná
common.buy 765
One More Croissant for the Road Felicity Cloake / Brožovaná
common.buy 276
Adobe Photoshop Classroom in a Book (2020 release) Andrew Faulkner / Brožovaná
common.buy 1 657

Like her presentation of French medieval cuisine, including the famous Viandier by Taillevent, and the famous Mesnagier de Paris, Josy Marty-Dufaut now shares her interest in Catalan medieval cuisine from the beginning of the 14th century. Le Libre de Sent Sovi is one of the first culinary manuscripts of Europe written in vernacular Catalan.Medieval Catalonian cuisine is one of subtle flavors; the combination of sweet and salty, sweet and sour, all exquisitely nuanced. It carries with it an identity which is uniquely Catalonian, with its own culinary techniques that are still being used today: la picada, a pate' made with almonds, walnuts, hazelnuts, herbs and spices that have all been crushed together, and le sofregit, a compote made of onions, garlic, herbs, which have simmered for hours.

Informace o knize

Plný název Le Libre De Sent Sovi
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2010
Počet stran 64
EAN 9782840482697
ISBN 284048269X
Libristo kód 05036704
Nakladatelství Editions Heimdal
Váha 510
Rozměry 217 x 307 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet