Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Low-Fat Meats Harold D. Hafs
Libristo kód: 04493544
Nakladatelství Academic Press, prosince 1994
This treatise embraces all of the various efforts to reduce fat in meat. Establishing methods such a... Celý popis
? points 308 b
3 079
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
See Inside Ancient Egypt Katie Daynes / Leporelo
common.buy 303
Křídla v boji Pokryškin A. I. / Pevná
common.buy 308
Ashtanga Yoga Practice and Philosophy Gregor Maehle / Brožovaná
common.buy 629
Vozidlá pre deti od 1 - 3 rokov neuvedený autor / Leporelo
common.buy 59
Maigret et la jeune morte Georges Simenon / Brožovaná
common.buy 214
Map of Days Ransom Riggs / Pevná
common.buy 477
Usagi Yojimbo Spiknutí draka Stan Sakai / Brožovaná
common.buy 171
Nemysli na to Jiří Slíva / Audio CD
common.buy 273
Geophilosophie Stephan Günzel / Pevná
common.buy 3 469
Archie in the Crosshairs Robert Goldsborough / Brožovaná
common.buy 417
Becoming Lean Jeffrey K. Liker / Pevná
common.buy 1 702
Seeds of Time Fredric Jameson / Brožovaná
common.buy 1 091

This treatise embraces all of the various efforts to reduce fat in meat. Establishing methods such as breeding and feeding to control fatness are covered, but emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents to reduce fat. Human implicaitons, such as health, social, ethical, and economic factors, are given special attention. Sensory charcteristics of low-fat meat, animal well being, and two new directions for the future are also discussed. Low-Fat Meats: Design Strategies and Human Implications provides an up-to-date overview of the technologies to produce low-fat meat, with a balanced discussion of the issues. Paying speical attention to health, social ethical, and economic implications inherent in developing low-fat meats, this volume also discusses sensory characteristics of low-fat meat, animal well being, and new directions for the future.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet