Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 PPL 99 Zásilkovna 54

Magnetic Resonance in Food Science

Kniha Magnetic Resonance in Food Science I A Farhat
Libristo kód: 04171313
Nakladatelství Royal Society of Chemistry, prosince 2007
Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contribu... Celý popis
? points 407 b
4 065
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Metal Lead Guitar Troy Stetina / Brožovaná
common.buy 562
Blue Exorcist, Vol. 12 Kazue Kato / Brožovaná
common.buy 205
Jewels of the Sun Nora Roberts / Brožovaná
common.buy 227
Naháč David Sedaris / Brožovaná
common.buy 250
Mini-set A: Comedies / Pevná
common.buy 27 155
Medical Protestants John S. Haller / Brožovaná
common.buy 1 391
Global Issues in Food Science and Technology Gustavo V. Barbosa-Canovas / Pevná
common.buy 3 830
M/2, Vevey 1987-1991 Julie Enckell Julliard / Brožovaná
common.buy 282
Hudibras Samuel Butler / Pevná
common.buy 7 736
Voices of British Combat Cameramen of WWII Frederick McGlade / Brožovaná
common.buy 765

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists. Contributions from the 8th International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science, 2006 are presented here with a foreword by the Editors. This important resource provides an overview of: * Food in the human body including MRI and metabonomics studies; * Food quality covering animal metabonomics, structure of food systems, food stability and authentication; * Food processing with emphasis on dynamic processes - including water migration and phase transformations; * New technologies, novel data analysis and exploitation which includes innovations in NMR methodologies, hardware and data analysis. The International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science is the principle conference in the field and attracts contributions from internationally acknowledged experts from industry and academia. The 8th conference was opened with a lecture by Sir Peter Mansfield, Medicine Nobel Prize Laureate.

Informace o knize

Plný název Magnetic Resonance in Food Science
Autor I A Farhat
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 238
EAN 9780854043408
ISBN 0854043403
Libristo kód 04171313
Nakladatelství Royal Society of Chemistry
Váha 650
Rozměry 156 x 234 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet