Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Menu Design in America, 1850-1985

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Menu Design in America, 1850-1985 Jim Heimann
Libristo kód: 04375601
Nakladatelství Taschen GmbH, srpna 2011
A la carte. This is a feast for the eyes. Until restaurants became commonplace in the late 1800s, pr... Celý popis
? points 139 b
1 388
Skladem u dodavatele Odesíláme za 4-6 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP Připravujeme
Dali. Tarot Johannes Fiebig / Kniha
common.buy 1 319
TOP
BESIDE THE SEA 500 PC PUZZLE MOYER LAURA Pevná
common.buy 428
TOP Výprodej
HOMES OF OUR TIME collegium / Pevná
common.buy 1 472
Můj bylinkový svět Vláďa Vytásek / Pevná
common.buy 366
Living in Bali. 40th Ed. Angelika Taschen / Pevná
common.buy 626
Připravujeme
Menu Design in Europe Steven Heller / Pevná
common.buy 1 234
ALPS 1900 PORTRAIT IN COLOR SABINE ARQUE / Pevná
common.buy 3 849
1900 America / Pevná
common.buy 1 477
Joel Meyerowitz: Where I Find Myself Colin Westerbeck / Pevná
common.buy 1 211
Old Houses Made New Macarena Abascal Valdenebro / Pevná
common.buy 1 499
The Right to Sex Amia Srinivasan / Brožovaná
common.buy 302

A la carte. This is a feast for the eyes. Until restaurants became commonplace in the late 1800s, printed menus for meals were rare commodities reserved for special occasions. As restaurants proliferated, the menu became more than just a culinary listing. The design of the menu became an integral part of eating out and as such menus became a marketing tool and a favored keepsake. "Menu Design" is an omnibus showcasing the best examples of this graphic art. With nearly a thousand examples, illustrated in vibrant color, this deluxe volume not only showcases this extraordinary collection of paper ephemera but serves as a history of restaurants and eating out in America. In addition to the menu covers many menu interiors are featured providing a epicurean tour and insight to more than a hundred years of dining out. Various photographs of restaurants round out this compendium that will appeal to anyone who enjoys the joy of eating out and its graphic and gastronomic history.

Informace o knize

Plný název Menu Design in America, 1850-1985
Autor Jim Heimann
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 392
EAN 9783836526623
ISBN 383652662X
Libristo kód 04375601
Nakladatelství Taschen GmbH
Váha 2588
Rozměry 262 x 326 x 41
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet