Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Microbiologically Safe Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Microbiologically Safe Foods Jose Santos Garcia
Libristo kód: 04879196
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, dubna 2009
This book focuses on state of the art technologies to produce microbiologically safe foods for our g... Celý popis
? points 527 b
5 273
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Saints and Sinners Edna O´Brien / Brožovaná
common.buy 294
Enrico IV Luigi Pirandello / Brožovaná
common.buy 622
American War Machine Peter Dale Scott / Pevná
common.buy 2 049
Připravujeme
Sleep Sheep Anna McQuinn / Brožovaná
common.buy 181
Africa-centred Knowledges Brenda Cooper / Pevná
common.buy 3 290
Strange Creatures Gordon Lindsay Campbell / Pevná
common.buy 6 683
Managing Diversity in Corporate America Jefferson P. Marquis / Brožovaná
common.buy 624

This book focuses on state of the art technologies to produce microbiologically safe foods for our global dinner table. Each chapter summarizes the most recent scientific advances, particularly with respect to food processing, pre- and post-harvest food safety, quality control, and regulatory information. The book begins with a general discussion of microbial hazards and their public health ramifications. It then moves on to survey the production processes of different food types, including dairy, eggs, beef, poultry, and fruits and vegetables, pinpointing potential sources of human foodborne diseases. The authors address the growing market in processed foods as well novel interventions such as innovative food packaging and technologies to reduce spoilage organisms and prolong shelf life. Each chapter also describes the ormal flora of raw product, spoilage issues, pathogens of concern, sources of contamination, factors that influence survival and growth of pathogens and spoilage organisms, indicator microorganisms, approaches to maintaining product quailty and reducing harmful microbial populations, microbial standards for end-product testing, conventional microbiological and molecular methods, and regulatory issues. Other important topics include the safety of genetically modified organisms (GMOs), predictive microbiology, emerging foodborne pathogens, good agricultural and manufacturing processes, avian influenza, and bioterrorism.

Informace o knize

Plný název Microbiologically Safe Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2009
Počet stran 696
EAN 9780470053331
ISBN 047005333X
Libristo kód 04879196
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1078
Rozměry 160 x 241 x 38
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet