Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Libristo kód: 02179821
Nakladatelství Springer, Berlin, února 2012
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Celý popis
? points 509 b
5 094
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-17 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Urban Watercolor Sketching Felix Scheinberger / Brožovaná
common.buy 477
TOP
Art of Deus Ex Universe Paul Davies / Pevná
common.buy 810
TOP
Anime Chef Cookbook Nadine Estero / Pevná
common.buy 494
Of Blood and Fire Ryan Cahill / Pevná
common.buy 918
Motherhood / Brožovaná
common.buy 374
Her Dark Wings / Brožovaná
common.buy 234
Routledge Companion to Medieval Warfare Jim Bradbury / Brožovaná
common.buy 1 522
Připravujeme
Crimson and Bone Marina Fiorato / Brožovaná
common.buy 463
Kommunikations-Controlling mit der Balanced Scorecard Susanne Laberenz / Brožovaná
common.buy 2 382
L'Echelle Des Moines Guigues II Le Chartreux / Brožovaná
common.buy 452
Real Voices Philip Davis / Brožovaná
common.buy 3 362
German Professions, 1800-1950 Geoffrey Cocks / Pevná
common.buy 8 202
Schwarzbuch Agrargemeinschaften Alexandra Keller / Brožovaná
common.buy 420
Meditaciones sobre la verdad última Consuelo Martín Pérez / Brožovaná
common.buy 266

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informace o knize

Plný název Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 365
EAN 9781461284277
ISBN 1461284279
Libristo kód 02179821
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 593
Rozměry 154 x 236 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet