Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods Montet Didier
Libristo kód: 08701192
Nakladatelství Apple Academic Press Inc., srpna 2014
The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and foo... Celý popis
? points 697 b
6 971
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


The first volume in a series covering the latest information in microbiology, biotechnology, and food safety aspects, this book is divided into two parts. Part I focuses on fermentation of traditional foods and beverages, such as cereal and milk product

Informace o knize

Plný název Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 390
EAN 9781482223088
ISBN 9781482223088
Libristo kód 08701192
Nakladatelství Apple Academic Press Inc.
Váha 726
Rozměry 163 x 244 x 26
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet