Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Microorganisms in Foods 5 International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Libristo kód: 01386409
Nakladatelství Chapman and Hall, června 1996
The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identi... Celý popis
? points 1133 b
11 327
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 12-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Fyzika 1 pro střední školy Oldřich Lepil / Brožovaná
common.buy 225
Get Started in Beginner's Greek: Teach Yourself Aristarhos Matsukas / Pevná
common.buy 677
Malá noční můra Ondřej Červinka / Brožovaná
common.buy 25
Perfect (Teacher) Coach Terri Broughton / Pevná
common.buy 384
Hormone Receptors in Breast Cancer Suzanne A.W. Fuqua / Pevná
common.buy 4 207
CAS and Football: Landmark Cases Alexander Wild / Pevná
common.buy 3 313
Static Analysis Patrick Cousot / Brožovaná
common.buy 1 681
Let the Servant Church Arise Barbara DeGrote-Sorensen / Brožovaná
common.buy 358
Advances in Gabor Analysis Hans G. Feichtinger / Pevná
common.buy 3 313
Kosher Harry Nick Grosso / Brožovaná
common.buy 460

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment. Detailed information about each of the main organisms responsible for causing microbial food poisoning is presented here in an accessible and systematic way. An overview of key properties for each organism is followed by a series of tables detailing the response of the organism under a range of variable conditions. This information has been prepared by the International Commission for the Microbiological Specifications of Foods (ICMSF).

Informace o knize

Plný název Microorganisms in Foods 5
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1996
Počet stran 514
EAN 9780412473500
ISBN 041247350X
Libristo kód 01386409
Nakladatelství Chapman and Hall
Váha 894
Rozměry 165 x 234 x 35
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet