Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs Jared McDaniel Brown
Libristo kód: 02293707
Nakladatelství Mixellany Limited, července 2011
The Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs explores the remarkable history of aromatized wine... Celý popis
? points 50 b
502
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 804
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Pevná
common.buy 596
Art of Distilling, Revised and Expanded Bill Owens / Brožovaná
common.buy 543
Little Book of Gin Orange Hippo! Orange Hippo! / Pevná
common.buy 195
Spirited Guide to Vermouth Jack Adair Bevan / Pevná
common.buy 517
Připravujeme
Book of Vermouth Shaun Byrne / Pevná
common.buy 675
Distiller Harrison Hall / Brožovaná
common.buy 611

The Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs explores the remarkable history of aromatized wines and spirits as well as the secrets of their production. When vermouth landed on American shores, it gave birth to an entire family of drinks from the Martini and the Manhattan to the Adonis and the Metropole. In Britain, the dry and sweet versions led to the Blood & Sand and the Matador. But why did Winston Churchill allegedly bow toward France instead of using vermouth in a drink? Why have various eyedroppers and atomizers been marketed to administer minute amounts of this aromatized wine into American drinks on both sides of the Atlantic? In cafés throughout Italy and France you can tell the time by the orders for tumblers and goblets of vermouth on the rocks. Argentines and Chileans love vermouth so much their cocktail hour is sometimes called l'hora del vermut [the vermouth hour]. In some regions of Spain bodegas have barrels of vermouth to dole out for after-work aperitivos. Drinks historians and life-long vermouth lovers, Jared Brown and Anistatia Miller delve into the reasons why vermouths and other apéritifs have been so misunderstood and under-valued since the end of Prohibition in the United States and suggest why it is time to have a change of heart.

Informace o knize

Plný název Mixellany Guide to Vermouth & Other Aperitifs
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 240
EAN 9781907434259
ISBN 1907434259
Libristo kód 02293707
Nakladatelství Mixellany Limited
Váha 326
Rozměry 172 x 213 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Pevná
common.buy 798
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Pevná
common.buy 777
TOP
Architecture of the Cocktail Amy Zavatto / Pevná
common.buy 303
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 793
TOP
Smuggler's Cove Martin Cate / Pevná
common.buy 617
Big Book of Amaro / Pevná
common.buy 609
Amaro Brad Thomas Parsons / Pevná
common.buy 536
Bartender's Bible Gary Regan / Brožovaná
common.buy 227
Kombucha, Kefir & Natural Sodas Nina Lausecker / Pevná
common.buy 410
Seedlip Cocktail Book Ben Branson / Pevná
common.buy 464
Baileys Cookbook BAILEYS / Pevná
common.buy 410
Výprodej
Boozehound Jason Wilson / Pevná
common.buy 416

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet