Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality Ahmed Emam
Libristo kód: 19608388
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
This book aimed to evaluate the functionality of full and reduced fat Mozzarella cheeses, and to eva... Celý popis
? points 235 b
2 345
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


This book aimed to evaluate the functionality of full and reduced fat Mozzarella cheeses, and to evaluate the performance of some dried dairy protein ingredients in both the Mozzarella cheese analogue and processed Mozzarella cheese with regard to the functionality of the final product, and to identify suitable blends to achieve particular desirable functional attributes in cheese. As well as to study the manufacture possibility and quality of either the conventionally made fat-replaced Mozzarella cheese or the fat-replaced analogue one; with emphasis on some rheological, microstructural and chromatic attributes. Moreover, a detailed manual for manufacture of all styles of Mozzarella cheese was provided in this book.

Informace o knize

Plný název Mozzarella and its analogues: manufacture and functionality
Autor Ahmed Emam
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 384
EAN 9783659828270
Libristo kód 19608388
Váha 590
Rozměry 150 x 220 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet