Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

New European Baking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha New European Baking KRATOCHVILA LAUREL
Libristo kód: 39236945
Nakladatelství Prestel, září 2022
Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering the... Celý popis
? points 67 b TOP TOP
665
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
King of Greed Ana Huang / Brožovaná
common.buy 213
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 944
TOP
Secret XXX Meguru Hinohara / Brožovaná
common.buy 220
TOP
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Vol. 7 Rifujin Na Magonote / Brožovaná
common.buy 325
TOP
Bridgerton: To Sir Phillip, With Love Julia Quinn / Brožovaná
common.buy 286
TOP
21st Century Boys: The Perfect Edition, Vol. 1 Naoki Urasawa / Brožovaná
common.buy 458
TOP
Pride and Prejudice Jane Austen / Brožovaná
common.buy 170
TOP
Rebuilding Milo Aaron Horschig / Pevná
common.buy 1 442
TOP
Small Pleasures Clare Chambers / Brožovaná
common.buy 286
TOP
Overlord, Vol. 2 Kugane Maruyama / Pevná
common.buy 479
TOP
Agatha Christie Playing Cards /anglais AGATHA CHRISTIE LTD/ / Hra
common.buy 367
Manga Art Secrets Dalia Sharawna / Brožovaná
common.buy 357
You'll Come Back to Yourself Michaela Angemeer / Brožovaná
common.buy 397
Lost Metal Brandon Sanderson / Brožovaná
common.buy 462
Wranglestone Darren Charlton / Brožovaná
common.buy 228

Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking. This collection of nearly one hundred recipes is presented with elegant yet friendly flair by Laurel Kratochvila, an American-born, boulangerie-trained baker with her own Jewish bakery and bagel shop in Berlin. Each chapter is dedicated to a certain kind of baked product-breads, brioches and enriched doughs, viennoiseries and laminated pastries, tartes and biscuits-and includes foundational recipes and time-honored techniques for dough-shaping, fermentation, seasoning, and fillings.Sprinkled throughout the book are profiles introducing readers to eleven other European bakers who are turning out delicious pastries and breads that reflect the cultural heritage of their home cities of Paris, Warsaw, Copenhagen, Madrid, London, and Lisbon. Recipes such as Baltic rye bread, toasted sesame challah, elderflower maritozzi, honey and fig tropezienne, lamb and fennel sausage rolls, soft pretzels, and spicy ginger caramel shortbreads combine Old World traditions with twenty-first century flavors. Filled with luscious photography, and suitable for bakers at every level of experience, this sophisticated yet accessible guide to home baking is crammed with centuries of European history.

Informace o knize

Plný název New European Baking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2022
Počet stran 272
EAN 9783791388397
Libristo kód 39236945
Nakladatelství Prestel
Váha 1106
Rozměry 197 x 267 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet