Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Nielsen's Food Analysis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Nielsen's Food Analysis B. Pam Ismail
Libristo kód: 44485037
Nakladatelství Springer, Berlin, března 2024
This sixth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physi... Celý popis
? points 309 b Nové Nové
3 094
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží

This sixth edition provides information on techniques needed to analyze foods for chemical and physical properties.  The book is ideal for undergraduate courses in food analysis and it is also an invaluable reference for professionals in the food industry.  General information chapters on regulations, labeling sampling, and data handling provide background information for chapters on specific methods to determine chemical composition and characteristics, physical properties, and constituents of concern.  Methods of analysis cover information on the basic principles, advantages, limitations, and applications.  The information on food analysis applications has been expanded in a number of chapters that cover basic analytical techniques.   Instructors who adopt the textbook can contact B. Ismail for access to a website with related teaching materials.  

Informace o knize

Plný název Nielsen's Food Analysis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2024
Počet stran 590
EAN 9783031506420
Libristo kód 44485037
Nakladatelství Springer, Berlin
Rozměry 210 x 279
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet