Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 PPL 99 Zásilkovna 54

Vážení zákazníci, z důvodu státního svátku není dnes zákaznická podpora k dispozici. Vašim požadavkům se budeme věnovat následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Nové receptúry a technológia pokrmov

Jazyk SlovenštinaSlovenština
Kniha Pevná
Kniha Nové receptúry a technológia pokrmov Konrád Kendík
Libristo kód: 00144900
Nakladatelství Nová práca, listopadu 2011
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje... Celý popis
? points 108 b
1 077
Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Informace o knize

Plný název Nové receptúry a technológia pokrmov
Jazyk Slovenština
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 1270
EAN 9788089350445
ISBN 978-80-89350-44-5
Libristo kód 00144900
Nakladatelství Nová práca
Váha 2485
Rozměry 220 x 305 x 50
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Všetko trvá krátko Irvin D. Yalom / Pevná
common.buy 287
TOP
Stoicizmus na každý deň v roku Ryan Holiday / Brožovaná
common.buy 290
TOP
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk / Pevná
common.buy 446
TOP Výprodej
Knižka o pocitoch Amanda McCardie / Pevná
common.buy 190
TOP
Diktáty a doplňovačky pre 3. triedu Eva Dienerová / Brožovaná
common.buy 108
TOP
O čom sníva jablko Bruno Ferrero / Brožovaná
common.buy 107
TOP
Cukráreň Petry Tóthovej Petra Tóthová / Pevná
common.buy 530
C-mass Kalistenika a hmota Paul "Coach" Wade / Brožovaná
common.buy 276
Košikárstvo / Pevná
common.buy 860
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia Konrád Kendík / Pevná
common.buy 670
Ľudské práva Arnd Pollmann / Pevná
common.buy 383
Hotelový a gastronomický manažment 2 Peter Huľo / Brožovaná
common.buy 189
Výprodej
Bezpečnosť potravín Eva Malobická; Tatiana Červeňová / Brožovaná
common.buy 100

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet